Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatelé byli sehraní

ÚSTÍ NAD LABEM - Dva z nich znemožnili prodávající výhled a třetí kradl. 

Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže značkových brýlí, kdy tři pachatelé (20,25 a 24) v prodejně s brýlemi v obchodním centru ve Všebořicích z prodejní plochy odcizili brýle zn. Rayben v hodnotě 4 299 korun. Pachatelé si v prodejně brýle prohlíželi, kdy dva z nich dělali clonu a třetí si je bez povšimnutí obsluhy vložil do kapsy. K jejich překvapení byli následně zadrženi ostrahou prodejny a předáni do rukou policistů.

Vloupání do sklepa
Dosud neznámý pachatel se v průběhu měsíce v ulici Kmochova vloupal do sklepní kóje v panelovém domě. Z této kóje následně odcizil větší množství drobností (květináče, osvětlení na vánoční stromeček, vánoční ozdoby, remosku, hračky, elektrický vařič apod.). Majiteli tak způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.

Pokus odcizení vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Werichova pokusil odcizit vozidlo Š-Octavie, kdy se do vozidla vloupal, vypáčil spínací skříňku, avšak nastartovat se mu nepodařilo a z míst odešel. Majiteli tak způsobil škodu naštěstí jen při vloupání a to 7 tisíc korun.


por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 7.2.2012
 

vytisknout  e-mailem