Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatelé přepadení jsou stále na útěku

CHOMUTOV - Policie pátrá po pachatelích loupežných přepadení na Chomutovsku 

CHOMUTOV – Dnes třetího listopadu 2012 v 6:54 hodin došlo ve Zborovské ulici naproti městskému úřadu na Chomutovsku k loupežnému přepadení obsluhy novinového stánku. Dvojice mužů ve věku cca 25ti až 30ti let se snažila pod pohrůžkou násilí vylákat z přítomného personálu finanční hotovost. Duchapřítomná žena spustila signalizační zařízení a oba pachatelé z místa činu v zápětí utekli bez finanční hotovosti. Přepadenou ženu ohrožovali namířeným nožem. Událost se obešla bez újmy na zdraví. Oba muži se poté přesunuli do obce Hora Svatého Šebestiána, kde po vstupu do místní herny požadovali po obsluze vydání finanční hotovosti. Jeden z nich ohrožoval obsluhující personál ohrožoval nožem. Ten mu v zápětí vydal z příručního trezoru hotovost ve výši třinácti tisíc korun. Poté z místa činu oba muži odešli. I tento incident se obešel bez fyzické újmy na zdraví. Nyní jsou pachatelé na útěku.
 
K popisu obou pachatelů lze uvést :
 
Jeden z pachatelů byl tmavší pleti, vysoký cca 180 cm, střední postavy. Na sobě měl tmavé oblečení s dlouhý, rukávem, šedou čepici bez kšiltu, tmavé rukavice, černá sportovní obuv. Na botách byl bílý motiv.
Druhý muž byl byl také ve věku cca 25ti až 30ti let. Na hlavě měl tmavou kšiltovku s bílým logem. Na sobě měl oblečenou tmavou mikinu s kapucou – v úrovni prsou se nacházel červenožlutý nápis ve tvaru trojúhelníku a  světle modré riflové kalhoty. Pod mikinou měl pravděpodobně sportovní košili či tričko s límečkem, který mu vykukoval skrze mikinu.
 
Policie se touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po pachatelích výše uvedených skutků. V rámci vyšetřování bylo zjištěno, že se v místě činu nacházelo několik svědků, kteří by výraznou měrou mohli napomoci k dopadení obou pachatelů, proto Vás tímto žádáme, aby jste v případě jakékoliv informace vedoucí k odhalení či dopadení pachatelů popisovaných loupežných přepadení volali na linku 158 či na tel. : 974 433 101 či 974 433 102. Děkujeme.
 
 
Děčín, 3. listopadu 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem