Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pachatelé projevili zájem o vozidla

KLATOVY - Do dvou vozidel vnikli i odcizili uvnitř věci a třetí majitel již nenašel. 

Policisté na obvodním oddělení v Klatovech přijali o víkendu dvě oznámení o vloupání do zaparkovaných vozidel a odcizení jednoho osobního automobilu.

Na parkovišti v ulici Čejkova vnikl neznámý pachatel v sobotu 19. března do vozidla značky Hyundai v době od 16.15 do 16.25 hodin. Pachatel z vnitřních prostor vozidla odcizil proutěný nákupní košík, ve kterém měl poškozený dva svazky klíčů i bederní pás, dále vzal brašnu přes rameno i s peněženkou s finanční hotovostí, osobními doklady a další věci. Majiteli vznikla škoda za 5 150 Kč.

Na ulici Vídeňské v době od 18. do 20. března tohoto roku neznámý pachatel vnikl do vozidla značky Renault a odcizil dva benzinové rázové utahováky. Poškozené společnosti vznikla škoda ve výši 200 tisíc korun.

V době od 17. do 18. března v Klatovech na ulici M. Gorkého neznámý pachatel odcizil vozidlo značky Škoda Octavia combi modré barvy. Výše škody činí 8 tisíc korun.

Policie ve dvou případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a ve třetím neoprávněné užívání cizí věci.

nprap. Dana Ladmanová

21. března 2022

vytisknout  e-mailem