Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pachatelé se o víkendu zaměřili na vozidla

Prachatice – Vimperk – Ve Vimperku poškodil vandal dvě vozidla a v Prachaticích se do jednoho vozidla vloupal zloděj. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Vimperští policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu poškození cizí věci. Dosud neznámý pachatel poškodil ze soboty na neděli dvě vozidla, která byla zaparkovaná na parkovišti ve Vimperku. Vandal u vozidla Seat Mil promáčkl pravé přední dveře a u vozidla VW Passat ulomil pravé zpětné zrcátko, čímž jejich majitelům způsobil škodu za nejméně 12 000 korun.

Prachatičtí policisté pátrají po pachateli, který se z pátku na sobotu vloupal do osobního vozidla VW Golf, které bylo zaparkované před bytovým domem v Prachaticích. Z vozidla pachatel následně z kastlíku u spolujezdce odcizil koženou peněženu černé barvy, ve které se nacházela finanční hotovost, osobní doklady a platební karta. Dále pachatel z kufru vozidla odcizil sadu nářadí Broxon a Manesmann, kterou pachatel rozsypal u vozidla. Pachatel svým jednáním způsobil škodu za více jak 5 000 korun. Prachatičtí policisté nyní po pachateli přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku intenzivně pátrají.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz
6.října 2014
 

vytisknout  e-mailem