Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatelé trestu neujdou

CHOMUTOV - Objasněné vloupání do auta, Přišel o řidičák, ale jezdil.... 

Objasněné vloupání do auta
Dva muži ve věku 22 a 31 let z Klášterce nad Ohří vnikli ve městě do nezabezpečeného vozidla v ulici Pod Stadionem. Sebrali dětskou autosedačku, dětské jízdní kolo a doklady k vozidlu. Při svém jednání zároveň poškodili zadní bezpečnostní pás. Majiteli vznikla celková škoda ve výši 13 tisíc korun. Mladší z dvojice si již obvinění z krádeže a poškození cizí věci převzal, na staršího muže stejná obvinění čekají. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Přišel o řidičák, ale jezdil
24letého muže kontrolovali policisté v ulici Pod Strání, kde projížděl s vozidlem Alfa Romeo. Následná lustrace prokázala, že o řidičské oprávnění přišel z důvodů pozbytí zdravotní způsobilosti. Rozhodnutí o odnětí dokladu prokazatelně převzal již v prosinci loňského roku, ale rozhodnutí nerespektoval. Svým jednáním se Chomutovák dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Uvedené jednání vyšetřují chomutovští policisté.
 
Po napadení skončil v nemocnici
Klášterečtí policisté vyšetřují incident, ke kterému došlo v ulici Polní. V místním baru zaútočil kopanci a ranami pěstí 32letý místní obyvatel na dalšího muže a způsobil mu zranění, která si vyžádala ošetření a následnou hospitalizaci v nemocnici. Doba léčení přesáhne dva měsíce. Za trestný čin ublížení na zdraví hrozí násilníkovi až tříletý pobyt ve vězení. Co bylo příčinou celého incidentu, je předmětem dalšího vyšetřování.  
 
Zloděj v dílnách
Do objektu dílen školy v Chomutově vnikl neznámý zloděj. Odcizil nejen několik kusů koleček, ale i lopaty, krumpáče, zednické nářadí, kabely a další věci. Celková škoda se vyšplhala na 15 tisíc korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.
 
14. května 2013
nprap. Marie Pivková    
piscv@mvcr.cz
 
 
 
  

vytisknout  e-mailem