Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatelé vytrhli pokladnu

ÚSTÍ NAD LABEM - Kriminalisté vyhodnocují zábary z kamerového systému 

Včera kolem šesté hodiny večer v ulici Mírová dva neznámí pachatelé vstoupili do prodejny večerky, kde po obsluze požadovali vydání finanční hotovosti z pokladny. Následně elektronickou pokladnu utrhli od přívodních kabelů a utekli. Ke zranění obsluhy naštěstí nedošlo. Jednalo se o dva muže bílé pleti, ve věku 25-30 let, cca 170 cm vysoké, hubené postavy. První z nich byl oblečen do černé zimní šusťákové bundy s kapucou, kterou měl na hlavě a pod ní kšiltovku a tmavých kalhot. Druhý z pachatelů byl oblečen v modré mikině s kapucou a přes pusu měl světlou roušku. V současné době kriminalisté po pachatelích intenzivně pátrají. V případě jakékoliv informace k osobám pachatelů se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Vloupání do dílen
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Hostovická vloupal do přízemí budovy dílen, ze které následně odcizil části vzduchotechniky z pozinkovaného plechu a hliníkového vnitřku a prázdný plechový sud od piva. Svým jednáním způsobil škodu kolem 30 tisíc korun.

Krádež dvou vozidel š-Octavia
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z 2.-3.1. v Krásném Březně v ulici Žežická odcizil zaparkované vozidlo Š-Octavia, barvy šedé metalízy, rz: 5U8 04-45. Majiteli tak vznikla škoda kolem 140 tisíc korun.
K další krádeži došlo v ulici Malátova, kdy byla odcizena Š-Octavia, barvy modré metalízy, rz: 6U6 18-41. Majiteli vznikla škoda kolem 310 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dne 3.1. v brzkých ranních hodinách došlo v ulici Mlýnská v Neštěmicích ke vloupání do vozidla Audi 80, ze kterého pachatel odcizil 10 katalyzátorů, starožitné hodiny a křišťálové věci. Způsobená škoda se pohybuje kolem 24 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 4.1.2012
 

vytisknout  e-mailem