Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatelé ženě strhli kabelku

ÚSTÍ NAD LABEM - Kriminalisté intenzivně pátrají po pachatelích loupeže. 

Ústečtí kriminalisté intenzivně pátrají po dvou pachatelích, kteří v sobotu v ranních hodinách v ulici Peškova přepadli 52letou ženu. Pachatelé k ní z ničeho nic přistoupili, fyzicky jí napadli a následně se jí snažili z ramene strhnout kabelku. To se jim po chvilce podařilo a z místa utekli. Poškozená naštěstí utrpěla pouze povrchové zranění. S odcizenou kabelkou přišla o doklady, dva telefony a finanční hotovost.
 
Blokace řidičského oprávnění
V neděli kolem půl desáté večer zatavila hlídka oddělení hlídkové služby v ulici Prostřední 58letého řidiče vozidla Citroen Xsara. Následně si policisté tohoto řidiče zkontrolovali v dostupných evidencích, kdy zjistili, že jmenovaný má platnou blokaci řidičského oprávnění z důvodu dosažení limitu bodového hodnocení. Vzhledem k tomu, že i přesto usedl za volant, tak se dopustil trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
Vloupání do tří chat
Neštěmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu týdne vloupal do tří chat v zahradní kolonie Lužecká v obci Povrly. Z těchto chat následně odcizil elektrické nářadí, prodlužováky, alkohol, kosmetiku, nářadí, rádio, nástěnné hodiny a další věci. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 76 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem 7.4.2015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem