Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatelky ukradly zboží za 21 000 Kč

LOUNY – Krádež parfémů, Krádež kola, Vloupání do buňky  

Krádež parfémů
Dne 27. 7. 2009 se dvě dosud neznámé pachatelky pohybovaly v DM drogerii v Žatci, ulice Oblouková, kde odcizily parfémy a různé další zboží. Toto zboží si nejprve nandaly do batohu a poté z prodejny bez zaplacení utekly. Způsobená škoda byla vyčíslena na 21 858 Kč.

Krádež kola
V době od 26. 7. do 28. 7. 2009 se dosud neznámý pachatel vloupal po překonání dveří s kulovou klikou do bytového domu v Podbořanech, ulice Palackého, kde po odlomení štítku zámku dveří kočárkárny rozlomil cylindrickou FAB zámkovou vložku. Z kočárkárny po odstranění řetězu odcizil kolo zn. Amulet Route 66, které bylo připevněné řetězem k oku ve zdi. Způsobená škoda byla vyčíslena na 14 000 Kč.

Vloupání do buňky
V době od 27. 7. do 28. 7. 2009 dosud neznámý pachatel vypáčil v obci Blažim (naproti tenisovým kurtům), nezjištěným předmětem dveře u stavební buňky společnosti Kejř s. r. o. Ze stavební buňky poté odcizil tři hliníkové vodováhy, tři hliníkové latě, dvě cívky prodlužovacích kabelů, dvě halogenové lampy, redukční ventil a čtyři dopravní značky. Způsobená škoda byla vyčíslena na 10 700 Kč.
 

vytisknout  e-mailem