Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pacient okradl pacienta

TEPLICE - Krádež v nemocnici, Okradena při vynášení odpadků.. 

Pacient okradl pacienta
 
Na lůžkovém pokoji v teplické nemocnici leželi dva muži ve věku 19 a 42 let. Mladší z pacientů měl na parapetu okna položenou svou peněženku. Té si všiml jeho spolubydlící a peněženku s penězi,platební kartou a doklady odcizil a uschoval pod deku svého lůžka. Tam si jí poškozený našel a obvinil druhého muže z krádeže. Ten mu však začal s nožem v pravé ruce vyhrožovat ublížením na zdraví. Poškozený ho však chytil za obě ruce a zabránil mu v útoku. Přivolaní policisté následně agresivnímu zloději sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z krádeže, nebezpečného vyhrožování a neoprávněného opatření platebního prostředku.
  
 
Okradena při vynášení odpadků
 
Mezi kontejnery při vynášení odpadků byla okradena 71letá žena v Trnovanech. Zezadu k ní přistoupil neznámý pachatel se slovy, že jí pomůže vyházet z tašky odpadky. Poté, co žena pomoc odmítla, jí zloděj z tašky, kterou měla v ruce vytáhl peněženku s penězi a doklady a z místa utekl. Ženě vznikla škoda přes 5 tisíc korun. Po zloději policisté pátrají.
Balkonový zloděj odhalen
 
Mezi vánočními svátky došlo ke krádeži věcí z balkonu v Krupce. Neznámý zloděj tehdy vnikl na balkón panelového domu, který je umístěn ve výšce 3 metry. Z toho pak odcizil nákupní tašku na kolečkách, 3 páry letních dámských bot, 8 lahví piva a 4 láhve nealko nápoje. Majiteli vznikla škoda přes 3 tisíce korun. Z činu se nyní podařilo usvědčit 31letého muže z Teplic, kterému již bylo sděleno podezření z krádeže.

 
 
 
Teplice, 13. Ledna 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem