Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pacient psychiatrické nemocnice v celostátním pátrání

DOBŘANY - Včera v nestřežený okamžik utekl a do současné doby se nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Nemocnice trvá na jeho návratu. Viděli jste ho? 

     Kriminalisté územního odboru Plzeň – venkov pátrají po dvaatřicetiletém muži, po kterém bylo dne 20. června 2023 vyhlášeno celostátní pátrání. Pohřešovaný je pacientem Psychiatrické nemocnice Dobřany, má Okresním soudem ve Strakonicích nařízené ochranné ústavní léčení psychiatrické protialkoholní. Včera v nestřežený okamžik utekl z psychiatrické nemocnice a do současné doby se nevrátil, nepodal o sobě žádnou zprávu.  Nemocnice trvá na návratu pacienta.    
     Pohřešovaný je hubené postavy, vysoký 170 centimetrů, má oválný obličej, krátké hnědé vlasy, šedo modré oči a na tváři strniště. Na sobě by měl mít šedé tepláky, modré triko s límečkem a s krátkým rukávem. Na hřbetu pravé ruky má vytetované tři sedmičky. Muž má vazby na Jihočeský kraj. https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=16170620230311 (pokud je odkaz neaktivní, muž byl vypátrán a celostátní pátrání odvoláno).
     Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

por. Mgr. Dagmar Brožová
21. června 2023

vytisknout  e-mailem