Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pád z okna

spáchal sebevraždu skokem z okna 

Pád z okna v pátém patře v Bruntále
Dnes krátce po 09,00 hodině oznámila dispečerka z rychlé záchranné služby na linku 158, že v Bruntále na ulici Dělnické lékaři resuscitují muže, který spadl z okna pátého patra. Lékař bohužel musel konstatovat smrt. Na místo ihned vyjeli kriminalisté. Šetřením a ohledáním místa zjistili, že se jedná o 22letého mladíka, který skokem z okna panelového domu spáchal sebevraždu. Příčiny sebevraždy a další okolnosti šetří SKPV Bruntál. Vzhledem k choulostivosti případu nebudeme zveřejňovat žádné bližší informace.
 
Odcizil drát a čerpadlo
Policisté z Města Albrechtic v těchto dnech překvalifikovali přestupek proti majetku na trestný čin krádeže. Toho se měl dopustit dosud neznámý pachatel v době od 2. do 3.5.2009 ve Městě Albrechticích , m. č. Valštejn z pastevního areálu odcizil 1000 m ohradníkového lanka a z nezajištěné studny vzal i ponorné vodní čerpadlo. Způsobená škoda činí 10 400 Kč.
 
Byl agresivní na svou přítelkyni
V Bruntále na ulici Květná dne 4.6.2009 ve večerních hodinách 46letý muž v silně podnapilém stavu slovně napadal svou 40letou přítelkyni. I přes upozornění, aby zanechal svého jednání, tak nadále pokračoval a byl zajištěn policisty. Při dechové zkoušce mu bylo naměřeno 3.9 promile alkoholu. Vzhledem ke stupňujícímu agresivnímu chování byl převezen na záchytnou stanici k vystřízlivění.
 
 
 
komisař por. Bc. Tušková P.
pisbr@mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem