Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pád z rozhledny

ROKYCANY - Kriminalisté žádají o pomoc svědky, kteří se nacházeli na rozhledně v době, kdy muž skočil z rozhledny, aby se obrátili na policii. 

     Včerejšího dne v 10:35 hodin došlo na rozhledně Kotel v okresním městě k pádu 49 letého muže z horní vyhlídky rozhledny. Na místo byl přivolaný lékař, který provedl prohlídku těla a na místě nebyly shledány známky cizího zavinění. Ve věci byla nařízena zdravotní pitva. 


     Případem se zabývají rokycanští kriminalisté, kteří touto cestou žádají o svědeckou výpověď, kterou mohou učitnit dvě osoby (muž a žena ve věku okolo 60 let), kteří  v inkriminovanou chvíli sestupovali z vyhlídkové plošiny. Tyto osoby v době, když odcházely od rozhledny se na lesní cestě měly setkat s přijíždějícím vozidlem RZS. Kriminalisté předem svědkům, kteří se mohou obrátit osobně či telefonicky ( tel. 974 335 329 ) na službu kriminální policie a vyšetřování v Rokycanech, nebo na bezplantou tísňovou linku 158, děkují. Po příjezdu policie na místo, byl přítomen pouze jeden svědek události a proto je pro kriminalisty  jakákoliv svědecká výpověď osob, které se nacházely na místě v době události velmi důležitá.

 

nprap. Hana Kroftová
3. června 2014

vytisknout  e-mailem