Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pád ze střechy muž nepřežil

CHOMUTOV - Úraz vyšetřují policisté, Skončil u lékaře.... 

Pád ze střechy muž nepřežil
Včera, kolem jedné hodiny odpoledne, došlo v objektu prunéřovské elektrárny k pracovnímu úrazu. 60letý muž z Mostu pracoval na střeše haly a propadl světlíkovým oknem. Z výšky několika desítek metrů spadl na betonovou podlahu. Při pádu utrpěl zranění, kterým bohužel na místě podlehl. Přesnou příčinu smrti určí nařízená soudní pitva, úrazu nadále vyšetřují chomutovští policisté. Pád ze střechy muž nepřežil.mp3

Skončil u lékaře
Podezření z výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví si převzal 23letý muž z Vejprt. Policisté z místního obvodního oddělení vyšetřují jeho jednání, ke kterému došlo v měsíci srpnu letošního roku v místním baru. Tam muž přišel a napadl dalšího hosta. Způsobil mu zranění, které si vyžádalo lékařský zásah. Co bylo příčinou incidentu, je předmětem dalšího vyšetřování.

Skateboard ubránil
V červenci letošního roku přistoupil k poškozenému na cyklostezce v Chomutově neznámý mladík a snažil se mu z ruky vytrhnout skateboard. Když se mu to nepodařilo, odešel, ale po chvíli se vrátil s dalším mladíkem a poškozeného několikrát udeřil. Policistům se podařilo zjistit totožnost neznámého útočníka. Skutek má na svědomí teprve 10letý chlapec z okresního města. Vzhledem k věku pachatele vyšetřování loupeže policisté odložili.

Prodával drogy
Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy obvinili chomutovští kriminalisté 18letého mladíka z Otvic. Během letních prázdnin totiž prodal několika zájemcům v Jirkově cigarety z konopí. Obvinění si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let nebo peněžitý trest.

Poškozená fasáda
Poškozenou fasádu u domu v ulici Mládežnická vyšetřují policisté z Jirkova. Kdosi zeď u domu postříkal černou barvou, oprava bude majitele stát nejméně 10 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

Kamna odvezli na saních
Muži ve věku 28 let z Chomutova a 25 let z Příbrami jsou podezřelí z krádeže. V obci Hora sv. Šebestiána vnikli do neobydleného domu a odtud odcizili kovová krbová kamna. Lup naložili na sáňky a odvezli domů, kde kamna uschovali ve sklepě. Majitel vyčíslil škodu na 10 tisíc korun. Skutek nadále vyšetřují chomutovští policisté.

Počítač na sedadle přilákal zloděje
Neopatrně si počínal muž, který své vozidlo zaparkoval na parkovišti před chomutovským marketem a odešel nakupovat. Na zadním sedadle nechal na viditelném místě položenou počítačovou sestavu v hodnotě 13 tisíc korun. Kdosi této skutečnosti využil, vnikl do auta a počítač odcizil. Krádež nyní vyšetřuje policie.

5. prosince 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem