Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Padající kameny

PLZEŇ – Včera odpoledne policisté řídili dopravu na ulici U Prazdroje. Během opravy železničního mostu padal štěrk na projíždějící auta. 

     Včera kolem čtvrté hodiny odpolední vyjížděli plzeňští policisté řešit problém padajícího kamení ze železničního mostu na ulici U Prazdroje. V důsledku stavebních oprav, které jsou prováděny v rámci rekonstrukce železniční trati, totiž na auta projíždějící pod mostem padal štěrk. Policisté ihned oslovili opravy provádějící firmu a na místě okamžitě začali regulovat dopravu tak, aby byla bezpečnost a plynulost silničního provozu minimálně ohrožena a aby byly minimalizovány škody způsobené na vozech jedoucích pod zmíněným mostem. Z tohoto důvodu byly zcela uzavřeny pravé jízdní pruhy v obou směrech a vozidla byla naváděna ve směru do centra i z města do levého jízdního pruhu.
     I když podle původních odhadů měly být práce ohrožující provoz ukončeny do půlnoci včerejšího dne, budou i nadále pokračovat. V tomto okamžiku, tj. 12.30 hodin,  je sice komunikace plně průjezdná, po dohodě se stavební společností však budou další práce zahájeny dnes o půlnoci. Od této doby zhruba do 2 hodin sobotního rána bude dopravní provoz na místě opět omezen. Dopravu budou řídit pracovníci stavby. V předmětné době budou na místě přítomni i dopravní policisté. Řidiči by měli počítat i s krátkodobými kompletními uzavírkami komunikace, které budou trvat zhruba jednu minutu. V průběhu dopoledních hodin by pak práce měly být ukončeny. Prosíme řidiče, aby se místu, je-li to možné, vyhnuli. Budou-li muset komunikací v tomto místě projíždět, aby dbali zvýšené opatrnosti a respektovali pokyny nejen policistů, ale i stavebních pracovníků.
 
por. Ing. Hana Štefflová
12. září 2014
 

vytisknout  e-mailem