Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Padělala potvrzení

TEPLICE - Zdravotní sestra padělatelka; Dopadený kapsář... 

Zdravotní sestra padělatelka
     Z trestného činu padělání a pozměňování veřejné listiny byla obviněna žena z Teplicka, která pracovala jako zdravotní sestra. V loňském roce vyplnila bez vědomí lékaře pro svou dceru potvrzení o dočasné pracovní neschopnosti, které poté podepsala svým jménem. Její dcera pak dokumenty předložila zaměstnavateli jako pravé a na jejich základě jí byla vyplácena náhrada mzdy a dávka nemocenského pojištění. Celkem se tak neoprávněně obohatila o více jak 26 tisíc korun a čeká ji obvinění z trestného činu podvodu.
 
Kapsář dopaden
     Policisté dopadli zloděje, který počátkem února odcizil poškozenému během jízdy ve vlaku z kapsy mikiny, kterou měl na sobě, herní konzoli PSP. V železniční stanici Duchcov pak z vlaku utekl, poškozenému způsobil škodu ve výši 2500 korun. Nyní policisté lapkovi sdělili podezření z trestného činu krádeže, za který mu hrozí až dva roky za mřížemi.
 
Kradl kosmetiku
     Pleťové krémy za 2300 korun odcizil v prodejně drogerie v Teplicích 49letý muž. Poté je uschoval pod bundu, a aniž by zboží zaplatil, prošel přes pokladní zónu. Tohoto skutku se dopustil, ačkoliv byl v posledních třech letech za krádeže odsouzen. Soudce ho může za opakovanou krádež poslat až na tři roky za mříže.
 
 
Teplice 25. 3. 2010

vytisknout  e-mailem