Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Paleta víkendových událostí

DĚČÍN - Ukradená škodovka; Vykradená octávka; Krásnolipská potyčka; Propíchnutá kola 

Propíchaná kola
 
DĚČÍN –Během noci ze čtvrtka na pátek 17.6.2011 padlo do oka neznámému výtržníkovi zaparkované Volvo nedaleko Děčínského zámku. Jaké pohnutky ho vedly k propíchnutí dvou pravých pneumatik, ví zřejmě jen on sám, nicméně o jeho činu ví už i děčínští policisté. Ti jeho čin z pohledu trestního práva vnímají jako přečin poškození cizí věci.Majiteli vozidla vznikla devítitisícová škoda.
 
Poprali se kvůli výhře
 
KRÁSNÁ LÍPA –V sobotu časně ráno bylo v Krásné Lípě živo ! Tamní návštěvníci jedné z místních restaurací se stali nechtěnými svědky potyčky mezi obsluhou a zákazníkem, jenž se dožadoval vyplacení výhry z přítomného výherního automatu. Jelikož při střetu mezi muži došlo ke zranění obou zúčastněných, musela se do potyčky vložit místní policie, která již událost prošetřuje kvůli podezření z trestného činu výtržnictví.
 
Po Škodovce prázdný flek
 
DĚČÍN - Čtyři a půl tisíce korun … tolik si cení majitel své dnes již odcizené Škodovky, která mu zmizela z parkoviště na Ústecké ulici během uplynulého týdne. Případ krádeže vozidla není v děčínském regionu ničím vyjímečným. Po vozidle i po pachateli bylo ihned po oznámení krádeže jejím majitelem vyhlášeno pátrání.
 
Škoda pětadvacet tisíc korun
 
DĚČÍN – Sněžník stále láká nové a nové návštěvníky. Stejně tomu tak je i v případě zlodějů, kteří si tento malebný kout severních Čech velmi oblíbili pro možnosti, jenž jim nabízí. Vždycky se tam totiž dá něco ulovit. Naposledy tomu tak bylo během poledního v pátek 18.6.2011, kdy ze zaparkované Octávie zmizela zabudovaná navigace a odložený fotoaparát. Pětadvacetitisícová škoda se zdaleka nevyrovná ceně, kterou zloděj obdrží od svého překupníka. Pokud se děčínským strážcům zákona podaří na smělého výtečníčka kápnout, může zaslechnout z jejich úst i sdělení obvinění z přečinu krádeže.
 
 
Děčín 20.6.2011
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem