Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pár trestných činu mu přibylo

ÚSTÍ NAD Labem - Policejní komisař obviněnému rozšířil trestní stíhání. 

Policejní komisař rozšířil obvinění 35letému muži o trestný čin Krádeže a Porušování domovní svobody. Obvinění se vloupal do dvou sklepních kójí v ulici Voskovcova a Kmochova, ze kterých následně odcizil elektroniku, vánoční ozdoby a osvětlení a další drobnosti. Svým jednáním způsobil škodu kolem 28 tisíc korun.

Vloupání do zahradní buňky
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dvou dnů v obci Hrbovice vloupal do plechové boudy, ze které následně odcizil různé věci v hodnotě kolem 18 tisíc korun. Majiteli tak vznikla škoda kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do rozvodné stanice
Neznámá pachatel se v průběhu týdne vloupal do rozvodné stanice v Předlicích, ze které následně odcizil zkratovací soupravy. Spravě železničních dopravních cest tak způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do garáží
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v Předlicích v ulici Textilní vloupal do dvou garáží, ze kterých následně odcizil rozbrušovačku, železné řemeslné stoly a zbytky plechů. V druhé garáží, po vybourání otvoru do zdi, odcizil hliníkové plechy, kovové regály a lešení. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 78 tisíc korun

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 6.4.2012

vytisknout  e-mailem