Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Parapety zůstaly na místě

CHOMUTOV - Po probuzení na něj čekalo překvapení, Kradli příbory.... 

Parapety zůstaly na místě
Neznámý vandal poškodil parapety u objektu mateřské školy v Chomutově. Dva kusy měděných parapetů odtrhl od okna, ale ponechal je odhozené u plotu školky, kde byly také nalezeny. Opravit poškozené věci bude stát nejméně 5500 korun. Skutek vyšetřuje policie z okresního města.
 
Spánek využil ke krádeži
21letého mladíka si do svého bytu pozval na návštěvu muž z Klášterce nad Ohří. Ten využil skutečnosti, že majitel po noční směně usnul a z bytu mu odcizil počítačovou sestavu za 15 tisíc korun. Počítač obratem ruky prodal do bazaru, kde byl nalezen. Jednání pachatele vyhodnotili klášterečtí policisté jako krádež.
 
Kradli příbory
Policejní komisař obvinil z krádeže čtveřici mladých pachatelů z Chomutova. Dva mladíci ve věku 16 let vyrazili se svými kamarády ve věku 17 a 18 let do obchodní zóny Otvice. Z jedné prodejny odcizili čtyři sady jídelních příborů v hodnotě 6400 korun. Obvinění si převzali, vyšetřování nadále pokračuje.
 
Dopadená pachatelka
V polovině března přijali jirkovští policisté oznámení o krádeži věcí z balkonu v mezipatře domu. V ulici 5. Května kdosi poškodil vchodové dveře na balkon a na místě sebral dva igelitové pytle s použitým dětským a kojeneckým oblečením a obuví. Majitelka vyčíslila celkovou škodu na 5500 korun. Policisté zjistili, že uvedeného skutku se dopustila 25letá místní obyvatelka. Ženě bylo sděleno podezření z krádeže.
 
Požár kontejneru
Na chomutovském sídlišti hořel kontejner. Policisté a hasiči zasahovali v Jirkovské ulici, kde došlo k požáru plastového kontejneru na odpad. Technik hasičů stanovil jako pravděpodobnou příčinu požáru manipulaci s otevřeným ohněm. Ke zranění osob nedošlo, nevznikla ani žádná další škoda na majetku. Policisté totiž kontejner stihli odtáhnou do bezpečné vzdálenosti od zaparkovaných vozidel. Znehodnocením kontejneru vznikla škoda ve výši 7700 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.
 
5. dubna 2012 
nprap. Marie Pivková

vytisknout  e-mailem