Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátek až neděle na silnicích Trutnovska

Řidiči ujížděli od nehod  

Prosečné 10.9.Viník nehodu nenahlásil
Dopravním policistům oznámila pracovnice firmy poškození poštovních schránek v obci Prosečné. Dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem během pátečních poledních hodin 10. 9. 2010 vyjel v levotočivé zatáčce vpravo mimo komunikaci a narazil do poštovních schránek. Z místa nehody ujel. Způsobená škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun.

 

 

Hostinné 11.9.Poškození vozidla
Neznámý řidič ve večerních pátečních hodinách do sobotního dopoledne 11. 9. 2010 poškodil v ulici Horská v Hostinném zaparkované osobní vozidlo VW Passat Variant. Z nezjištěných příčin narazil do levých předních dveří passatu. Po nehodě z místa ujel a věc nenahlásil. Hmotná škoda je 10 tisíc korun.

 

 

Nový Rokytník 11.9.Zraněná srna utekla
V ranních hodinách 11. 9. 2010 mezi obcemi Trutnov a Nový Rokytník došlo k dopravní nehodě. Řidiči vozidla Škoda Fabia jedoucímu ve směru na Trutnov vběhla před vozidlo z levé strany srna a došlo k nárazu do levé přední části automobilu. Po střetu srnka utekla. U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Škoda na vozidle je odhadnuta na 10 tisíc korun.

 

 

TU 11.9.Řidič z místa nehody ujel
Během dopoledních hodin v sobotu 11. 9. 2010 se stala  nehoda na jednosměrné místní komunikaci bez označení za budovou bývalého Okresního úřadu v Trutnově. Dosud nezjištěný řidič poškodil levé přední dveře u zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Bez oznámení události z místa nehody ujel. Na poškozeném vozidle je vyčíslena škoda 10 tisíc korun.
nprap. Věra Krejčová
13. 9. 2010
 

Odkazy do noveho okna

Hostinné 11.9.

Hostinné 11.9. 

Detailní náhled

Nový Rokytník 11.9.

Nový Rokytník 11.9. 

Detailní náhled

Prosečné 10.9.

Prosečné 10.9. 

Detailní náhled

TU 11.9.

TU 11.9. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem