Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátek až neděle na silnicích Trutnovska

Jel bez řidičského oprávnění  

TU 25.6.TU 25.6.
Nehoda se obešla bez zranění
Na křižovatce ulic Náchodská a Voletinská v Trutnově v pátek 25. 6. 2010 patnáct minut po osmé ráno se střetla dvě vozidla. Řidička vozu značky Hyundai při vyjíždění z vedlejší silnice zřejmě přehlédla a nedala přednost vozidlu Škoda Fabia Combi, které přijíždělo po hlavní silnici z levé strany. Hyundai levou přední částí narazilo do pravé přední části fabie. Škodovka po nárazu vyjela mimo komunikaci na chodník a narazila do zdi domu a skříně elektrického vedení. Policisté s řidičkami provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Při nehodě nedošlo ke zranění a způsobená škoda je vyčíslena na 180 tisíc korun.

 

DKNL 25.6.DKNL 25.6.
Poškození veřejného osvětlení
Po čtvrté hodině ranní 25. 6. 2010 došlo k poškození dvou sloupů veřejného osvětlení v ulici Raisově ve Dvoře Králové nad Labem. Podle dosavadního šetření řidič nákladního vozidla značky Renault Midlum pravděpodobně špatně umístil náklad, který se při projíždění pravotočivé zatáčky uvolnil a roztrhl krycí plachtu nákladní korby. Náklad vyjel z korby v době, kdy vozidlo míjelo dva sloupy veřejného osvětlení, které poškodilo. Řidič z místa nehody odjel a věc nenahlásil. Hmotná škoda je odhadnuta na 90 tisíc korun.

 

 

Černý Důl 25.6.Černý Důl 25.6.
Alkohol prý požil až po nehodě
Mezi Lyžařskou a Lesní boudou v katastru obce Černý Důl se stala dopravní nehoda. Jednačtyřicetiletý řidič vozidla Fiat Tempra v pátek 25. 6. 2010 ve večerních hodinách zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a pravděpodobně i vlivem alkoholu, v úseku klesání vyjel mimo komunikaci a s vozidlem havaroval do příkopu na střechu. S řidičem policisté provedli opakovaně dvě dechové zkoušky na alkohol s naměřenými hodnotami 2,65 promile v dechu. Motorista vysvětloval policistům, že alkoholické nápoje požil až po nehodě. Zda mluvil pravdu, ukáže odběr krve, kterému se podrobil v nemocnici. Na vozidle byla způsobena škoda ve výši 10 tisíc korun. Věc je v šetření dopravních policistů.

 

ŠM 25.6.ŠM 25.6.
Neznámý řidič poškodil a ujel
Do zaparkovaného vozidla Audi A6 v pátek 25. 6. 2010 v dopoledních hodinách narazil na parkovišti u hotelu Praha ve Špindlerově Mlýně neznámý řidič s dodávkovým vozidlem. Poškodil levou zadní část audiny a z místa dopravní nehody ujel. Majiteli byla způsobena škoda na vozidle v částce 20 tisíc korun. Po pachateli a jeho vozidle policie intenzivně pátrá.

 

 

 

Petříkovice 27.6.Petříkovice 27.6.
Jel bez řidičského oprávnění
V neděli 27. 6. 2010 o druhé hodině ranní havaroval s osobním vozidlem Mitsubishi Colt třiadvacetiletý řidič. Pro projíždění levotočivé zatáčky mezi obcemi Trutnov a Petříkovice pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy a s vozidlem dostal smyk. Vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do kamenného břehu a převrátil se na střechu. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Požití alkoholických nápojů nebylo zjištěno. Motorista nevlastní řidičské oprávnění pro řízení motorových vozidel. Škoda na vozidle je odhadnuta na 20 tisíc korun. 
nprap. Věra Krejčová
28. 6. 2010
 

Odkazy do noveho okna

Černý Důl 25.6.

Černý Důl 25.6. 

Detailní náhled

DKNL 25.6.

DKNL 25.6. 

Detailní náhled

DKNL 25.6.

DKNL 25.6. 

Detailní náhled

Petříkovice 27.6.

Petříkovice 27.6. 

Detailní náhled

Petříkovice 27.6.

Petříkovice 27.6. 

Detailní náhled

ŠM 25.6.

ŠM 25.6. 

Detailní náhled

TU 25.6.

TU 25.6. 

Detailní náhled

TU 25.6.

TU 25.6. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem