Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátrací akce na Trutnovsku - dodatek

Policisté hledají starší ženu 

Od středečních podvečerních hodin 24. srpna 2011 hledají policisté v Žacléři a jeho okolí jednasedmdesátiletou ženu z Trutnova. Za seniorkou po druhé hodině odpoledne přijel včerejšího dne na návštěvu do zdravotnického zařízení v Žacléři její manžel. Se ženou se po nějaké době rozloučil u hlavního vchodu a odjel domů do Trutnova. Po páté hodině se muži ozval zdravotnický personál s tím, že jeho paní do areálu nedorazila, a že ji nemohou nikde najít. Následovalo vyhlášení pátrací akce, do které se zapojila desítka policistů, pracovníci horské služby a dobrovolní hasiči ze Žacléře. Do současné doby bohužel seniorka nalezena nebyla. Pátrání probíhá i nadále v celém blízkém okolí.

K popisu ženy:
Je hubené postavy, vysoká 160 cm, prošedivělých vlasů, nosí brýle a v inkriminovanou dobu je měla u sebe, při chůzi kulhá na pravou nohu. Včerejšího dne měla na sobě černé legíny, červené triko a na nohách letní žabky. Seniorka v některých situacích bývá dezorientovaná.
V Žacléři nemá žádné známé ani příbuzné, u kterých by mohla pobývat. Příčinou odchodu ze zdravotnického zařízení je pravděpodobně touha po domově.

Policie žádá svědky, kteří tuto ženu v lokalitě viděli a mohli by poskytnout jakoukoliv informaci k jejímu výskytu, aby neprodleně zavolali na bezplatnou linku 158.

nprap. Věra Krejčová
25. 8. 2011
8.35 hodin

Dodatek:
Krátce po půl desáté dopoledne byla seniorka nalezena hlídkou policistů asi jeden kilometr od Žacléře směrem na Libeč. Paní s policisty komunikovala a byla převezena rychlou záchrannou službou k preventivní prohlídce do trutnovské nemocnice.

25. 8. 2011
10.15 hodin

 

vytisknout  e-mailem