Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátrací akce po nezletilé

Dívka zaměstnala na čtyři desítky policistů 

Profesionální přístup všech zasahujících policistů

V pátek večer 12.12.2008 oznámila na obvodním oddělení Policie České republiky v Trutnově nešťastná maminka pohřešování své třináctileté dcery, která měla odejít z místa svého trvalého pobytu neznámo kam.
 Po několika málo minutách a prvotním získání základních informací k popisu a pohybu mladé slečny byla Policií České republiky vyhlášena pátrací akce. Do pátrání se zapojilo přes čtyřicet policistů z celého trutnovského okresního ředitelství, kteří prohledávali nejbližší okolí místa pobytu dívky. Přes počáteční neúspěch se pátrání rozšířilo na širší okolí, volně přístupné budovy, volná prostranství, restaurační zařízení a provozovny diskoték v Trutnově a okolí. Pátrání po nezletilé dívce probíhalo bezvýsledně celou noc a celé sobotní dopoledne. 
Po zhruba šestnácti hodinách intenzivního pátrání přišla dívenka se svou matkou na trutnovské policejní oddělení. Policisté ihned pátrací akci ukončili. Dívka byla v pořádku, nedopustila se žádného protiprávního jednání a odešla se svou matkou do místa trvalého bydliště.

vytisknout  e-mailem