Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po dvaapadesátiletém muži z Pohořelic

ZLÍNSKO: Naposledy s ním mluvila manželka před týdnem.  

Od pondělí 27. dubna pohřešuje sedmačtyřicetiletá žena svého muže Josefa PÍŠTĚKA. Naposledy jej viděla v sobotu 25. dubna a v neděli 26. dubna s ním mluvila telefonicky. Od té doby se jí neozval, jeho dvě telefonní čísla jsou nedostupná. Pohřešování svého manžela oznámila žena na policejním oddělení v Otrokovicích v sobotu 2. května.

Manželé žijí již několik měsíců odděleně. Muž pobýval v rodinném domě v Pohořelicích u Napajedel. V zaměstnání měl několik dní dovolenou. 4. května měl po dovolené nastoupit do práce, což bez odůvodnění neudělal. Policisté prohledali jeho dům, našli veškeré doklady i jeho mobilní telefon.

Hledaný muž je vysoký asi 170 cm, střední postavy, má hnědé oči a hnědočerné prošedivělé krátké rovné vlasy. Většinou chodí neoholen, nosí tzv. strniště. Podle sdělení jeho ženy má spíše pesimistickou povahu, bývá většinou špatně naladěn. Nemá žádné přátele, většinu času tráví sám.

Pokud by někdo spatřil muže na fotografii, případně by k němu mohl sdělit jakékoli poznatky, ať se ozve na linku 158 nebo přímo na oddělení obecné kriminality ve Zlíně 974 666 338.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=16240502151505

 


4. května 2015, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem