Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po muži - aktualizace

Muž odjel na oslavu, doma však zanechal dopis na rozloučenou. Pomůžete s pátráním? 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pátrají od úterý 25. června po dvaapadesátiletém muži, kterého postrádá jeho přítelkyně. Ta ho naposledy viděla ráno kolem sedmé hodiny v místě svého trvalého bydliště na Praze 4, když odcházel jako každý den do práce. Od té doby se jí už neozval.

Kriminalisté prošetřováním celého případu zjistili, že pohřešovaného kolem patnácté hodiny vysadil jeho známý ve Hnězdenské ulici v Praze 8, kam ho odvezl jeho známý na oslavu narozenin kamarádky. Tam však už nedorazil.  Dále zjistili, že doma zanechal mobilní telefon a také dopis na rozloučenou, ze kterého lze usuzovat, že chce spáchat sebevraždu.

Popis osoby: hubená, přibližně 187 cm vysoká postava, oválný obličej, krátké ryšavé vlasy a zelené oči.

V době odchodu byl oblečen do modrobílého trika s plátěnými kraťasy.

Po muži jsme v minulosti ještě nepátrali.

Pokud víte, kde se nachází, nebo máte jakékoli informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Podle posledních informací měl muž v nejbližších dnech nastoupit výkon trestu odnětí svobody v trvání šesti let za majetkovou trestnou činnost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 26. června 2019

Aktualizace: Pohřešovaného nalezli dnes v odpoledních hodinách členové Horské služby kousek od lyžařského vleku ve Velké Úpě. Muž byl v bezvědomí převezen do nemocnice. Děkujeme všem, kteří této relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 26. června 2019

vytisknout  e-mailem