Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátráme po muži na fotografii

Tábor – Může pomoci táborským policistům. (Hlasová schránka 974 238 116)  

Policisté táborského obvodního oddělení v rámci prošetřování jedno z případů pátrají po totožnosti muže, který by jim mohl poskytnout v uvedené věci velmi důležité informace.
Jedná se o muže světlé pleti ve věku více než padesáti let, střední, asi 170 – 180 cm vysoké postavy, světlých delších vousů a tmavých, dozadu sčesaných vlasů s výraznými čelními kouty a temenní pleší. Oblečen chodí do delší tmavé zimní bundy s kapucí, tmavých kalhot teplákového střihu a sportovních, černo bílých bot. Pohybovat by se mohl ve společnosti mladého muže ve věku přibližně do 20 let, střední, asi 160 - 170 cm vysoké postavy, černých, kratších vlasů.  
Jeho výskyt byl zaznamenán na poště číslo 3 v ulici SNP v Mostě, a to jak samostatně, tak v doprovodu výše uvedeného mladého muže. Zřejmě by se tak mohlo jednat o obyvatele Mostecka.
Žádáme tohoto muže, stejně jako jeho mladšího společníka, aby byli tak laskavi a přihlásili se policistům táborského obvodního oddělení na telefonních číslech 974 238 655 či 974 238 700, případně přímo na služebně policistů mosteckého obvodního oddělení v ulici Václava Řezáče číslo 224, potažmo telefonním čísle 974 438 611. Zároveň žádáme každého, kdo by uvedené muže na fotografiích poznal, aby jejich totožnost sdělil policistům na výše uvedených kontaktech. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
23. ledna 2015

 

 

vytisknout  e-mailem