Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po neznámých řidičích

BEROUNSKO – Ti ujeli od dopravních nehod. 

K dopravní nehodě došlo v době od 9. ledna 2018 13:05 hod. do 9. ledna 2018 13:55 hod. v obci Králův Dvůr, na silnici II. třídy č. 605, před č. p. 27. Na tomto místě neznámý řidič poškodil levou stranu vozidla tovární značky VW Passat. Neznámý řidič poté neprokázal navzájem svoji totožnost a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě, tak jak mu ukládá zákon a z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.

Vzhledem k tomu, že k poškození vozidla došlo u autobusové zastávky, není vyloučeno, že viníkem by mohl být řidič některého z autobusů, který předmětnou nehodu ani nemusel zaznamenat. Žádáme proto kohokoliv, kdo by nám mohl předat poznatky související s touto dopravní nehodou, aby se ozval dopravním policistům na tel. 602 474 382.

K další dopravní nehodě, od které neznámý řidič ujel, došlo dne 9. ledna 2018 v 11:54 hod. v obci Hořovice na místní komunikaci K Nemocnici, před areálem nemocnice. Zde neznámý řidič poškodil levou zadní část zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Suzuki Vitara, které bylo zaparkované u levého okraje komunikace ve směru od centra. Řidič po dopravní nehodě neprokázal navzájem totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu a z místa ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno ani zjištěno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 30.000,-Kč.

I v tomto případě žádáme případné svědky, aby své poznatky související s předmětnou dopravní nehodou předali dopravním policistům na tel. 602 474 382.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
10. ledna 2018

vytisknout  e-mailem