Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po pachateli krádeže vloupáním

Na Praze 8 odcizil z vozidla nejen vánoční dárky. 

V sobotu 11. prosince 2010 kolem půl desáté večer se na parkovišti v ulici Bínova vloupal do osobního vozidla tovární značky Škoda Favorit doposud neznámý pachatel. Z vozidla odcizil batoh s doklady včetně peněženky s hotovostí, mobilní telefony, platební a úvěrové karty a ze zavazadlového prostoru tašku s oblečením a vánočními dárky. Policisté však zjistili, že než došlo k zablokování platebních karet, neznámá osoba uskutečnila několik úspěšných výběrů v bankomatu a celková škoda se tak vyšplhala na několik desítek tisíc korun. Při jednom z výběrů zachytil kamerový systém umístěný na bankomatu dva muže, kteří se snažili zakrýt čočku kamery a společně vybrali finanční hotovost. Z místa poté velmi rychle odešli. V případě dopadení hrozí pachateli za trestný čin krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku trest odnětí svobody až na pět let.
 
K popisu:
 
První muž je ve věku kolem čtyřiceti let, střední postavy, vysoký asi 175 cm. Oblečený byl do mikiny hnědé barvy, kožené bundy černé barvy a džínů. Na krku měl zavěšený mobilní telefon a v ruce držel cigaretu.
 
Druhý muž je rovněž ve věku kolem čtyřiceti let, střední postavy, vysoký asi 180 cm. Oblečený byl do mikiny černé barvy s nápisem „France“, zelené vesty s kapsami, na hlavě měl černou čepici. I tento muž držel v ruce cigaretu a na prsteníčku pravé ruky nosí prsten.
 
Informace k těmto dvěma osobám přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo jakékoliv služebně Policie ČR.
 
nprap. Jana Rösslerová 14. 2. 2011
Odkazy do noveho okna

Výběr z bankomatu I

Výběr z bankomatu I 

Detailní náhled

Výběr z bankomatu II

Výběr z bankomatu II 

Detailní náhled

Výběr z bankomatu III

Výběr z bankomatu III 

Detailní náhled

Výběr z bankomatu IV

Výběr z bankomatu IV 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem