Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po pachateli, který se vloupal do školy v Kraslicích

SOKOLOVSKO – Pomozte k jeho dopadení.  

Policisté z Obvodního oddělení v Kraslicích pátrají po dosud neznámém pachateli, který se dne 4. října 2016 od 01:20 hodin do 04:00 hodin vloupal do budovy školy v Kraslicích. Pachatel překonal vchodové dveře do kotelny, kterou prohledal a odcizil z ní křovinořez včetně příslušenství v hodnotě kolem 7 tisíc korun a několik klíčů od různých prostor budovy. Poté si otevřel okno vedoucí z budovy na chodník, kam si připravil k odcizení přenosný litinový dřevo obráběcí univerzální stroj. Do prostoru kotelny si pak dále připravil různé elektro nářadí jako např. motorovou sekačku, tlakovou myčku a také malý motocykl minibike a to vše v hodnotě kolem 24 tisíc korun.

K popisu pachatele by se mělo jednat o muže ve věku kolem 30 – 40 let, střední postavy, s nakrátko střiženými vlasy s kouty. Na sobě měl tmavou koženou či koženkovou bundu s nášivkou či nápisem na levém rukávu. Na hlavě měl baseballovou čepici tmavé barvy s nápisem či obrázkem a maskoval se pravděpodobně šátkem.

V případě jakýchkoliv informací k této osobě, které by pomohly policistům k jeho dopadení, volejte na linku 158 nebo přímo na Obvodní oddělení v Kraslicích na tel. čísle 974 376 740.

nprap. Zuzana Týřová
25. 10. 2016

Odkazy do noveho okna

Vloupání do školy.

Vloupání do školy. 

Detailní náhled

Vloupání do školy.

Vloupání do školy. 

Detailní náhled

Vloupání do školy.

Vloupání do školy. 

Detailní náhled

Vloupání do školy.

Vloupání do školy. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem