Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po pachateli znásilnění a loupeže

Pražští kriminalisté pátrají po třech mladých mužích. 

V polovině května (19. 5.) letošního roku došlo mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní v centru metropole k případu znásilnění a loupeže. Neznámý mladík donutil pod pohrůžkou použití nože k pohlavnímu styku na Praze 1 v ulici Kožná dvaadvacetiletou ženu. Po znásilnění muž navíc ženě odcizil padesát korun a mobilní telefon a odjel tramvají směrem na pražský Karlín. V případě dopadení hrozí tomuto muži za trestný čin loupeže a znásilnění trest odnětí svobody až na deset let. V souvislosti s tímto případem pražští kriminalisté pátrají po dalších dvou mladých mužích snědé pleti, kteří násilníkovi dělali společnost před a po skutku. Jakékoliv informace k těmto osobám přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoliv služebně Policie ČR.
 
K popisu:
1) muž ve věku kolem třiceti let měl snědou plet a černé vlasy, asi pět centimetrů dlouhé, česané nahoru. Oblečený byl do světlé bundy, světlých kalhot, bílé mikiny s kapucí a na nohou měl tmavé tenisky s bílými tkaničkami.
2) muž ve věku kolem třiceti let byl taktéž snědé pleti, měl černé vlasy a oblečený do tmavé bundy na zip se stojáčkem a světlých kalhot. Na nohou měl bílé boty a přes rameno tašku s popruhem.
3) muž ve věku kolem třiceti let rovněž snědší pleti měl černé vlnité vlasy sčesané nahoru v délce asi pěti centimetrů. Oblečený byl do kožené bundy černé barvy na zip se stojáčkem, světlých riflových kalhot. Na nohou měl tmavou obuv s bílými tkaničkami a ve vlasech sluneční brýle tmavé barvy.
 
nprap. Bc. Jana Rösslerová 27. 6. 2011
Odkazy do noveho okna

Podezřelý

Podezřelý 

Detailní náhled

Znásilnění - podezřelý

Znásilnění - podezřelý 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem