Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po pachatelích krádeže

KROMĚŘÍŽSKO: Žádáme o pomoc případné svědky.  

V pondělí 22. července 2013 krátce po páté hodině odpolední byla v Kroměříži na ulici Spáčilova před obchodním domem Albert okradena osmasedmdesátiletá žena. Stará paní šla po chodníku a vedla jízdní kolo značky Liberta. Na zadním nosiči měla v košíku odloženou kabelku s osobními věcmi. Z nenadání k ní zezadu beze slov přistoupili dva mladíci a tašku jí odcizili. Poté z místa utekli. Nejprve běželi přes cestu po přechodu pro chodce na ulici Spáčilova a poté pokračovali směrem k lávce přes řeku Moravu. Těsně před ní pak odbočili do leva a následně po chodníku utíkali směrem k úřadu práce. Tam je okradená ztratila z dohledu.
 
Případem se nyní zabývají kroměřížští kriminalisté. Pátrají po dvou mužích snědé pleti ve věku okolo dvaceti let, kteří jsou přibližně 170 centimetrů vysoké štíhlé postavy. Jeden z nich měl na sobě béžové kalhoty a bílé triko, druhý mladík byl oblečen taktéž do bílého trika a na hlavě měl bílou kšiltovku.
 
V souvislosti s touto krádeží žádáme o pomoc také případné svědky. Pokud si někdo dvojice mužů nebo čehokoliv podezřelého v blízkosti místa činu všiml, ať zavolá na bezplatnou linku Policie ČR 158.
 
25. července 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem