Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pátráme po pohřešovaném muži

Pohřešovaný Josef Křižan 

Ostravští policisté pátrají

Ostravští policisté intenzivně pátrají po pohřešovaném:

Josefu KŘIŽANOVI, nar. 7. 9. 1968, trvale bytem ul. Volgogradská 2508/101 Ostrava.

Pohřešovaný je 186 cm vysoký, hubené postavy, hnědé vlasy má trvale vyholené, má hnědé oči.

Pohřešování Josefa Křižana nahlásila jeho sestra Marianna Bokolová dne 12. 1. 2009 na Obvodním oddělení v Ostravě Zábřehu a uvedla že:

dne 10. 1. 2009 byla bratra navštívit v trvalém bydlišti. Jelikož nebyl doma, otevřela si klíči, které jí dal. V bytě nalezla peněženku s doklady pohřešovaného, dále jeho mobilní telefon a klíče. Dále uvedla, že poslední dobou její bratr často hovořil o depresích a o tom, že je “na dně”. Jmenovaná svého bratra viděla naposledy na Štědrý den. Zdál se jí unavený a pohublý. Na doporučení návštěvy lékaře reagoval negativně. Své sestře se také svěřil s tím, že má jisté rodinné a finanční problémy. Dne 5. 1. 2009 s ním paní Bokolová mluvila naposled a pohřešovaný jí sdělil, že si vypíná svůj mobilní telefon.
Paní Bokolová dále uvedla, že má o bratra strach a vyslovila též podezření, že by se bratr díky svému psychickému stavu mohl pokusit o spáchání sebevraždy.

Prosíme občany o součinnost při pátrání po výše uvedeném muži. Žádáme občany, kteří by mohli k jeho pobytu poskytnout jakékoliv informace, či sdělit cokoliv co by pomohlo pohřešovaného vypátrat, aby podali bližší informace policistům z oddělení pátrání Skupiny kriminální policie a vyšetřování při MŘ Policie ČR v Ostravě na tel. č. 974 725 336, či na linku 158.

Foto zde

vytisknout  e-mailem