Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po pohřešovaném muži

KARLOVARSKO – Volejte na linku 158. 

Aktualizace k 3.6.2024

Od ranních hodin 1. června letošního roku policisté pátrají po 52letém muži, který odešel o den dříve ze svého bydliště v Hřebečné, přičemž o sobě do současné doby svým příbuzným ani známým nepodal žádnou zprávu.

Během uplynulého víkendu probíhala rozsáhlá pátrací akce po pohřešovaném muži. Do akce bylo zapojeno přibližně šest desítek policistů, psovodi se služebními psy a také téměř 300 členů z Hasičského záchranného sboru včetně lezců, dobrovolných hasičů, SAR týmu, Horské služby nebo také dobrovolníků z řad civilistů. V těžce přístupném terénu a za vydatného deště pomáhala pátrajícím speciální technika. Do pátrání se zapojil i policejní vrtulník s termovizí a několik dronů. Nasezeno bylo více než tři desítky čtyřkolek či několik desítek vozidel.

Do dnešních ranních hodin se pohřešovaného muže zatím bohužel nepodařilo vypátrat. Pátrání po 52letém muži bude i nadále pokračovat.

nprap. Jan Bílek
3.6.2024

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karlovarští policisté pátrají po pohřešovaném 52letém muži z Karlovarska, který je přibližně 180 cm vysoké postavy, má krátké černé vlasy a modré oči. 

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Pohřešování muže oznámila jeho přítelkyně, která uvedla, že měl v pátek 31. května letošního roku odejít ze svého bydliště v Hřebečné u Abertam na Karlovarsku. Dále uvedla, že když muž chodil ven, bral s sebou svého psa, který ale zůstal doma. Muž u sebe nemá mobilní telefon. 

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jan Bílek
1.6.2024

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem