Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátrame po pohřešovaných

KARLOVARSKÝ KRAJ - Pomozte nám při pátrání. 

Chebští kriminalisté pátrají po 16leté chovankyni dětského domova v Plesné. Ta dne 12. 8. 2013 v 13:00 hodin odešla společně s další svěřenkyní dětského domova na povolenou vycházku. Společně odjely vlakem v 13:30 hodin do Chebu, kde se rozešly. V 18:00 hodin se měly sejít na nádraží a odjet zpět do Plesné, avšak 16letá pohřešovaná dívka už nedorazila.
 
Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Naposledy byla viděna 12. 8. 2013 v 14:00 hodin a to na nádraží v Chebu, ve společnosti svého 18letého přítele. Ten měl v tuto dobu na sobě bílou bundu a bílé šusťákové kalhoty.
Hledaná dívka je asi 150 - 155 cm vysoká, střední postavy, má hnědé oči a černé vlasy na ramena spojené do culíku. V době odchodu měla na sobě červenou bundu s bílými svislými proužky a hnědé kalhoty.
Žádáme případné svědky, aby v případě jakýchkoliv informací k pohřešované osobě volali na bezplatnou telefonní linku 158.
 
 
Sokolovští kriminalisté pátrají po 35letém cizinci ze Sokolova, který je asi 165 -170 cm vysoké postavy, má krátké černé vlasy, hnědé oči a husté obočí.
 
Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Na jmenovaného byl vydán Okresním soudem v Liberci příkaz k zatčení z přečinu krádeže, které se dopustil tím, že na Liberecku v baru za použití násilí vypáčil dvířka v zadní části výherního automatu, odkud odcizil finanční hotovost ve výši necelých 37 tis. korun.
 
nprap. Zuzana Týřová
15. 8. 2013

vytisknout  e-mailem