Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátráme po seniorce - AKTUALIZACE

JIČÍNSKO - Žena odešla z domu v neděli odpoledne a již se nevrátila. 

AKTUALIZACE: Do pátrání byly nasazeny desítky policistů včetně týmu STOPA, služební psi i drony. V pátrání nepřetržitě pokračujeme i dnešního dne. Bohužel se však žena do současné doby nenalezla. Při včerejším prověřování jejích blízkých a známých, naštěstí policisté navštívili i její kamarádku, s kterou se pohřešovaná žena často stýkala. Tuto ženu policisté nalezli bezvládně ležet v jejím bytě. Po prvotní pomoci ji předali přivolané záchranné službě.
Stále žádáme občany, kteří si pohřešované ženy všimli, nebo by o ní mohli poskytnout jakoukoliv informaci, ať zavolají na bezplatnou linku 158.

por. Iva Kormošová, 29.11.2023, 13.50
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od dnešního rána pátráme po 74leté ženě ze Záhub na Jičínsku. Seniorka měla v neděli 26.11. okolo 16. hodiny odejít z domu na nákup do obce Libáň. Do současné doby se však nevrátila a ani o sobě nedala vědět. Policisté propátrali okolí bydliště, trasu do obchodu, její oblíbená místa. Prověřili, zda se nenachází u rodinných příslušníků či známých, zda nebyla hospitalizovaná nebo zda někam neodjela veřejnou dopravou. Prověřili kamerové záznamy, kdy na jednom z nich byl v Libáni zaznamenán její poslední pohyb v neděli krátce po 21. hodině směrem na Kopidlno.
S žádostí o pomoc se obracíme na veřejnost: Kdo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci k pohřešované ženě, ať okamžitě zavolá na linku 158. Pokud je odkaz nefunkční, je pátrání odvoláno.

por. Iva Kormošová
28.11.2023, 17.30

vytisknout  e-mailem