Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pátráme po svědcích

​CHOMUTOVSKO – Neviděli jste dopravní nehodu? 

Žádáme občany o podání svědectví (příp. kamerového záznamu z vozidla) v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v úterý 19. července 2022 v době 14:55 hod. již mimo obec Chomutov na silnici I/13 cca 500 metrů za nájezdem z ul. Kamenná ve směru jízdy na obec Most.
Dosud nezjištěný řidič dosud neustanoveného užitkového vozidla bílé barvy při předjíždění z pravého do levého jízdního pruhu, kdy předjížděl osobní automobil Toyota, ohrozil protijedoucí vozidlo Škoda Fabia. Řidič tohoto vozidla se chtěl vyhnout střetu s nezjištěným užitkovým vozidlem, tím, že začal brzdit a strhl řízení, následkem čehož došlo ke střetu s vozidlem Toyota. Vozidlo Toyota se po střetu ocitlo mimo pozemní komunikaci a přetočilo se na střechu. Řidič nezjištěného užitkového vozidla na místě dopravní nehody nezastavil, nehodu neoznámil a z místa odjel.

Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Chomutov, náměstí T. G. Masaryka 3100, telefon 974 449 251 (v pracovní dny od 7 do 15hod.), nebo na bezplatnou linku 158.

nprap. Pavla Kofrová
KŘP Ústeckého kraje
22. 7. 2022

vytisknout  e-mailem