Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátráme po svědcích dopravní nehody

České Budějovice – Pomozte policistům objasnit uvedenou dopraní nehodu.  

Českobudějovičtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality vyšetřují případ dopravní nehody a žádají svědky o pomoc při její objasnění. Dne 12. října 2016 krátce po osmé hodině ranní, v Českých Budějovicích, v Jirsíkově ulici, na dělené stezce pro chodce a cyklisty, v prostoru vjezdu na placené parkoviště, dosud neznámý cyklista s nezjištěným jízdním kolem měl narazit do stojící cyklistky, kterou měl tímto zranit a z místa nehody ujet směrem k ulici Karla IV.

Dle dosavadního šetření se mělo jednat o staršího muže, na hlavě měl mít kšiltovku. Jel na pánském tmavém jízdním kole se štanglí.

Dle fotografií z kamerového záznamu se na místě pohyboval muž na jízdním kole (viz. přiložené foto), který mohl být přímým svědkem uvedené nehody. Žádáme ho, aby se přihlásil na Územním odboru České Budějovice, Služba kriminální policie a vyšetřování, Plavská 2,por. Bc. Václav Sháněl, telefon 974 226 333 případně na lince tísňového volání 158. Zároveň žádáme každého, kdo by muže na snímku poznal nebo má k uvedené nehodě informace, které by vedly k jejímu objasnění, aby zavolal policistům na výše uvedená telefonní čísla.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Kozoňová    ck.pis@pcr.cz 

24. října 2016

Odkazy do noveho okna

2 detail cyklisty

2 detail cyklisty 

Detailní náhled

1 Cyklista

1 Cyklista 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem