Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravních nehod

SOKOLOVSKO – Volejte na linku 158. 

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích tří dopravních nehod. 

Dopravní nehoda v Chodově

V pondělí 20. května letošního roku krátce po třinácté hodině došlo v ulici Revoluční v Chodově k dopravní nehodě osobního automobilu a chodkyně. K té mělo dojít tak, že řidička osobního vozidla značky Hyundai jedoucí ulicí Revoluční směrem k ulici Smetanova měla vyjet vpravo mimo komunikaci na chodník, kde mělo dojít ke střetu s chodkyní. Osobní automobil následně přejel na trávník, kde narazil do sloupku dopravního značení. 
 
Po dopravní nehodě policisté u řidičky osobního vozidla provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. 

Dopravní nehoda v Sokolově

K další dopravní nehodě došlo  sobotu 25. května letošního roku krátce po devatenácté hodině v ulici Lidické nábřeží v Sokolově. K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidička osobního vozidla značky Honda jedoucí ve směru od ulice náměstí Jana Žižky, při parkování vjela na klesající schodiště, o které se zastavila. Z místa následně odešla, aniž by splnila zákonem dané povinnosti řidiče. Policisté následně ženu vypátrali a provedli u ní orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,39 promile alkoholu. 

Dopravní nehoda ve Svatavě 

V úterý 4. června letošního roku krátce před devatenáctou hodinou došlo v ulici Pobřežní ve Svatavě k dopravní nehodě osobního vozidla a cyklisty. K té mělo dojít tak, že cyklista jedoucí z ulice Sportovní vjel na pozemní komunikaci, kdy zřejmě nedal přednost dosud nezjištěnému vozidlu, přičemž došlo ke střetu vozidla s cyklistou. Po dopravní nehodě si cyklista ani nezjištěný řidič osobního vozidla nesplnili zákonem dané povinnosti účastníků dopravní nehody a z místa odjeli. 

Při dopravní nehodě utrpěl cyklista zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. 

Policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na linku 158.
 
Informace k těmto dopravním nehodám, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jan Bílek
7.6.2024

Odkazy do noveho okna

DN Sokolov

DN Sokolov 

Detailní náhled

DN Chodov

DN Chodov 

Detailní náhled

DN Svatava

DN Svatava 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem