Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po svědcích dvou dopravních nehod

ZLÍNSKO: Jedna se stala ve Zlíně a druhá v Luhačovicích.  

V sobotu 20. června kolem třetí hodiny odpoledne na benzinové čerpací stanici Shell ve Zlíně – Loukách narazil při couvání neznámý řidič Citroenu Berlingo do stojící Škody Octavia. Po nárazu vystoupil z vozu, zkontroloval poškození obou aut a od nehody ujel, aniž by ji oznámil Policii České republiky. Citroen měl bílou nebo stříbrnou barvu a netypicky černou kapotu a přední nárazník, řidičem byl muž. Nárazem vznikla čtyřiatřicetileté řidičce Škody Octavia škoda asi pět tisíc korun.

Druhá nehoda se stala ve čtvrtek 2. července ve tři hodiny odpoledne v Luhačovicích na ulici Zatloukalova. Čtyřiapadesátiletá cyklistka jela na bílo zeleném jízdním kole z kopce od ulice Rumunská po ulici Zatloukalova. Po projetí zatáčky vlevo přehlédla chodce, který zrovna přecházel vozovku, a narazila do něj řídítkem. Po nárazu upadla na vozovku a způsobila si lehké zranění končetin. Dechová zkouška provedená policisty u cyklistky po nehodě byla negativní. Chodec odešel ještě před příjezdem policistů. Jednalo se o štíhlého muže ve věku asi 50 – 55 let.

Žádáme jakékoli svědky obou dopravních nehod, aby se přihlásili na lince 158 nebo na telefonním čísle dopravního inspektorátu ve Zlíně: 974 666 581.

Citroen.jpg


7. července 2015, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem