Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po svědcích nehody ze 14. května ve Zlíně

ZLÍNSKO: Viník způsobil třicetitisícovou škodu.  

Ve čtvrtek 14. května v 16.15 hodin na třídě T. Bati před křižovatkou s ulicí Karoliny Světlé narazil neznámý řidič ve VW Passat do Renaultu Laguna dvaačtyřicetiletého řidiče z Ostravy. Na vozidle mu způsobil třicetitisícovou škodu. Řidič Renaultu škodu zaregistroval až se zpožděním, po hodině, kdy ji nahlásil policistům.

Nehoda se stala v levém jízdním pruhu ve směru jízdy z Otrokovic na Zlín. Neznámý řidič přehlédl, že před ním jedoucí vůz zpomaluje z důvodu příjezdu ke světelné křižovatce. Když to zaregistroval, prudce strhl řízení vozidla vlevo, aby zabránil nárazu. Přitom najel na obrubník a narazil do Renaultu jedoucího před ním. Vystoupil, zkontroloval poškození svého auta a pokračoval dál v jízdě. Požití alkoholu před jízdou jsme vyloučili pouze u muže, který nehodu oznámil.

Pátráme po svědcích nehody ze dne 14. května. Prozatím neznámý řidič jel zřejmě v béžovém nebo zlatohnědém VW Passat a narazil do modrého Renaultu Laguna. Ozvěte se na linku 158 nebo přímo na linku Dopravního inspektorátu ve Zlíně: 974 666 581 – 583.

 Nehoda T. Bati.jpg

Nehoda T. Bati 2.jpg 

20. května 2015, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem