Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po totožnosti nezvaného návštěvníka

KLADENSKO – Pokud muže na fotografii poznáváte, kontaktujte policisty. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno-město se zabývají případem neoprávněného vniknutí na pozemek rodinného domu, na který vstoupil dosud neznámý muž. Po jeho totožnosti nyní pátráme.

Dosud neznámý pachatel měl 11. září, v době kolem poledních hodin, neoprávněně vstoupit na pozemek nemovitosti v jedné z kladenských ulic a poté přišel až na verandu, kde ho spatřila seniorka. Ta okamžitě zareagovala výkřikem, čehož se muž zřejmě zalekl a utekl.

Policisté na základě šetření a vytěžením kamerového záznamu zjistili osobu podezřelou z výše zmiňovaného jednání. V této souvislosti se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění muže. Pokud ho poznáváte nebo máte k jeho osobě jakékoliv poznatky, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 873 500 nebo na mobilu 601 570 326. Využít můžete také linku tísňového volání 158.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
7. listopadu 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem