Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po totožnosti starší ženy

SOKOLOVSKO – Volejte na linku 158. 

Ve čtvrtek 12. října letošního roku kolem 11. hodiny dopolední měla v prodejně textilního zboží v Sokolově najít žena dosud neznámé totožnosti černou pánskou peněženku, ve které měl dvaadvacetiletý muž finanční hotovost, osobní doklady i platební kartu. Žena si měla peněženku ponechat pro svou potřebu, tedy si přisvojit cizí věc nikoli nepatrné hodnoty, která se dostala do její moci nálezem, omylem nebo jinak bez přivolení osoby oprávněné.

Žena je staršího věku, má tmavé kratší vlasy a na sobě měla šedo-zelenou bundu a tmavé kalhoty.

Tímto svým jednáním měla dvaadvacetiletému muži způsobit škodu přibližně 11 tisíc korun.

V uvedenou dobu byl v prodejně textilního zboží také muž dosud neznámé totožnosti, který měl ženě pomáhat ukládat zakoupené zboží do tašky.

Policisté z obvodního oddělení Sokolov – město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo nepozná ženu či muže na fotografii z prodejny textilního zboží. V případě, že muže či ženu poznáte, předejte policistům informace prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158.

Na bezplatnou tísňovou linku 158 se mohou obracet také osoby, které uvedené jednání ženy v prodejně textilního zboží viděly.

Jakékoliv další informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva
15. 11. 2023

Odkazy do noveho okna

Žena neznámé totožnosti

Žena neznámé totožnosti 

Detailní náhled

Žena neznámé totožnosti

Žena neznámé totožnosti 

Detailní náhled

Žena neznámé totožnosti

Žena neznámé totožnosti 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem