Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátráme po vozidlech

Písek – Policisté i kriminalisté řeší krádeže vozidel i vloupání do garáží. 

Včera dopoledne vyjížděli písečtí policisté i kriminalisté ke třem případům, kde byly terčem zlodějů vozidla. Nejprve v půl osmé přijali oznámení o vloupání do společných garáží v Čechově ulici. Pachatel překonal a poškodil vjezdové vrata a v garáži se vloupal do automobilu značky Škoda Octavia a odcizil z něj dvacetilitrový kanystr plný nafty. Ve stejnou dobu přijali oznámení od majitelky vozidla značky VW Golf v bílé barvě, na kterou čekalo velmi nepříjemné ráno. Žena ve středu večer zaparkovala vůz na Nábřeží 1. máje, ráno však auto na místě nenašla. Zatím nezjištěný pachatel krádeží vozidla majitelce způsobil škodu 80 000 korun.
Do třetice šlo opět o vloupání do společných garáží, tentokrát v domě v ulici Topělecká. Zloděj vnikl dovnitř a odcizil červený motocykl značky Yuki. Majiteli způsobil škodu 25 000 korun.
 
Policisté po odcizených vozidlech vyhlásili pátrání a případy dále prošetřují. Žádáme případné svědky, kteří si v noci ze středy na čtvrtek všimli v uvedených lokalitách podezřelých osob, aby informace předali na linku 158 nebo na jakékoli policejní služebně.
 
por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz
10. července 2015

vytisknout  e-mailem