Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po výtržníkovi - aktualizace

Policisté pátrají po muži, který měl onanovat na veřejnosti. Poznáte ho? 

Od poloviny května pátrají policisté po muži, který měl v blízkosti Slunečního náměstí v Praze 5, pod tubusem metra trasy „B“ onanovat v přilehlém křoví a pozoroval při tom dvojici dívek. Děvčata si muže všimla a pořídila několik fotografií, na kterých je zachycen. Jedná se o muže, kolem čtyřiceti let, který má temenní pleš. V době činu měl na sobě pravděpodobně montérkový komplet modré barvy s tmavší vestou.

Policistům se doposud nepodařilo podezřelého ztotožnit, proto se cestou médií obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud jej znáte, kontaktujte linku 158.

Případ je prověřován pro podezření z trestného činu výtržnictví.

por. Mgr. Jan Rybanský - 21. červen 2021

Aktualizace: Díky medializaci celého případu přijali operátoři linky 158 několik oznámení, které vedly ke konkrétní osobě. Policisté muže následně ztotožnili, vypátrali a v uplynulém týdnu i vyslechli. V průběhu výslechu se jim k činu doznal. Kriminalisté také zjistili, že to nebyl jeho první obdobný prohřešek.  Případ je i nadále prověřován pro podezření z trestného činu výtržnictví, za což v případě odsouzení hrozí až třiletý trest odnětí svobody. 

Děkujeme médiím a všem, kteří se pátrací relaci věnovali.

por. Mgr. Jan Rybanský - 30. červenec 2021

vytisknout  e-mailem