Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pátráme po ztraceném seniorovi

DĚČÍN - Pomůžete nám jej nalézt ? 

RUMBURK/DĚČÍN - Policisté z OOP Rumburk společně s kolegy pátrači zahájili ve čtvrtek 6. června letošního roku opětovné pátrání po sedmašedesátiletém muži z Rumburku. Pohřešovaný senior odešel pátého června letošního roku ze svého domova a o pár hodin později byl vypátrán v Terezíně na Litoměřicku. Vzápětí bylo pátrání odvoláno. Bohužel muž zmizel bez podání informací své rodině  znovu, a tak se policisté rozhodli pro provedených opatřeních – kontroly zdravotnických zařízení, míst a kontaktů, kde by se senior mohl nalézat – opět vyhlásit celostátní pátrání. Od odpoledních hodin šestého června letošního roku policisté pátrají po muži z Rumburka. Naposledy byl spatřen ve 3.00 hodiny ráno v Litoměřicích, odkud odešel neznámo kam. V době odchodu měl na sobě tmavě modrou košili s krátkým rukávem a světle modré rifle s koženým opaskem, který byl ozdoben pozlacenými ozdobami v podobě oveček.  Na nohou měl černé sportovní boty. U sebe měl menší finanční hotovost. Je možné, že se muž pohybuje prostřednictvím vlakové a autobusové dopravy po celém území České republiky.

Informace společně s fotografií jsou také k dispozici v databázi pohřešovaných osob zde. (V případě, že je odkaz nefunkční, došlo k ukončení pátrání a vyřazení pohřešovaného z databáze pohřešovaných osob.)

Žádáme širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži. V případě, že jste jej kdekoliv zahlédli nebo jste s ním přišli do kontaktu, máte k dispozici informace, které by mohly napomoci muže vypátrat, neváhejte se nám ozvat. Buď na policejní tísňovou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu ve Vašem okolí.  Za Vaše cenné informace a pomoc děkujeme.

Děčín 7. června 2019

por. Bc. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail: krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem