Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pátráme...pomůžete?

Ostravští policisté pátrají po neznámých pachatelích. 

Zcizil hotovost

NP bary2.bmp NP bary2.bmp

Np bary5.bmp Np bary5.bmp


Neznámý pachatel odcizil dne 26. 2. 2009 mezi 15.15 a 15.45 hodinou 38 000 korun.
Stalo se tak v herně Kompas na Hlavní třídě v Porubě. Pachatel využil nepozornosti obsluhy a v nestřeženém okamžiku tuto výše uvedenou hotovost zcizil z neuzamčeného šuplíku za barem.

Muž je vysoký okolo 172 cm, zrzavá barva vlasů, v obličeji pihovatý.

Prosíme občany o součinnost při pátrání po výše uvedeném pachateli. Žádáme občany, kteří by mohli k jeho pobytu či pohybu poskytnout jakékoliv informace, či sdělit cokoliv co by pomohlo pachatele vypátrat, aby podali bližší informace policistům z 4. oddělení obecné kriminality SKPV KŘP Ostrava, nprap. KOLOŠ Radek tel.: 974 726 436, 603 926 296 či na linku 158.

 

Loupež před hernou

LP Adamusova2.bmp LP Adamusova2.bmp
LP Adamusova1.bmp LP Adamusova1.bmp


Dne 16. 3. 2009 kolem 21.30 hodin, došlo před hernou Eso na Adamusově ulici k trestnému činu loupeže.
Neznámý pachatel se nejdříve pokoušel pětačtyřicetiletému muži odcizit, při společném pobytu na WC výše zmíněné herny, ze zadní kapsy kalhot, peněženku. Pachatel poté muže sledoval při odchodu z herny. Před hernou jej pak, po vzájemné slovní roztržce, fyzicky napadl. V tu chvíli se do incidentu zapojil další muž, který působil dojmem, že chce vyhrocenou situaci uklidnit. Následně pachatel chytil poškozeného pod krkem. V tom inkasoval ránu zezade do hlavy, po které upadl na zem. Na zemi byl pak nakopnut do obličeje. Poté co se z útoku vzpamatoval viděl jen, jak pachatel spolu s mužem, který incident nejdříve uklidňoval, utíkají z místa činu.
Pachatelé muži způsobili podlitiny v obličeji a vyražení zubu. Navíc mu odcizili peněženku s osobními doklady, mj. i s platební kartou, a 3 000 korunami.
Prosíme občany o součinnost při pátrání po výše uvedenýcha níže vyobrazených pachatelích. Žádáme občany, kteří by mohli k jejich pobytu či pohybu poskytnout jakékoliv informace, či sdělit cokoliv co by pomohlo pachatele vypátrat, aby podali bližší informace policistům z 3. OOK SKPV MŘ PČR Ostrava, por. Bc. Třepla, por. Bc. Kyncl M., tel. 974 726 380 či na linku 158.

vytisknout  e-mailem