Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání

Prachatice – Policisté žádají média a širokou veřejnost o spolupráci při pátrání.  

Prachatičtí kriminalisté pátrají po pohřešované32leté ženě z Bulharska, na našem území se zdržovala v Prachaticích, ulice U Stadionu, na ubytovně v hotelu Park. Po ženě je od 1. srpna 2012 vyhlášeno celostátní pátrání. Pohřešovaná odešla ve středu 1. 8. 2012, za pomoci dalších dvou občanů Bulharska, z nemocnice v Prachaticích, přestože její zdravotní stav není dobrý a pokud se ještě zhorší, mohla by být v ohrožení života. Zpět na ubytovnu hotelu Park se již nevrátila a její pobyt není znám.
 
Pohřešovaná je zdánlivého stáří 30 – 35 let, je 170 cm vysoká, hubené postavy, má oválný obličej, hnědé, středně dlouhé vlasy, hnědé oči. Oblečení nebylo zjištěno.
Další informace, včetně fotografie ženy, naleznete na následujícím odkaze:
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15170801120206 (pozn. Pokud je odkaz neaktivní, osoba je vypátrána a pátrání odvoláno.)
 
Informace o pohřešované ženě od Vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo: 974 236 446. Děkujeme.
 
por. Bc. Martina Joklová, pttisk@mvcr.cz
3. srpna 2012

vytisknout  e-mailem