Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání dopravních policistů

Nabourali - zamlčeli - odjeli 

Další tři  kolize, které nemají svého viníka, vyšetřují rokycanští dopravní policisté.

První z nich se měla odehrát  již  ve čtvrtek 9. dubna v pravé poledne. Zatím nezjištěný řidič poškodil u rodinného domu čp. 36 sloupek zrcadla, které je umístěno  na křižovatce s místními komunikacemi. Viník měl tímto způsobit dvoutisícovou škodu.

Další vyšetřovanou kolizí je událost z 18. dubna. To měl  před druhou hodinou v noci jet  nezjištěný řidič s osobním vozidlem červené barvy v obci Strašice a narazit  do zaparkovaného vozu zn. RENAULT Megane. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 20 tisíc korun.

V neděli 19. dubna mělo dojít k nehodě při couvání  v ulici Rokycanova v Rokycanech v 8.35 hod. ráno. Nezjištěný řidič couval před veřejným telefonním automatem a  přitom poškodil sloupek dopravního značení. Na značce tak vznikla škoda 5 tisíc korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky shora popsaných událostí, kteří by mohli přispět k objasnění nehodových dějů a zjištění viníků  kolizí, nechť se přihlásí na telefonním čísle 974 335 256, nebo osobně na inspektorátu  v Komenského ulici v Rokycanech.

 

vytisknout  e-mailem