Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání plzeňských policistů

PLZEŇ - Poškozená žena sestavila portrét muže, který ji měl vtáhout do vozidla. 

Plzeňští policisté pořádkové služby z Obvodního oddělení Plzeň Střed pátrají po pachateli přečinu omezování osobní svobody.
           
     Zatím neznámý pachatel měl dne 28.6.2013 před půl pátou ráno jet světle modrým osobním vozem pravděpodobné značky CITRÖEN v Plzni  ulicí Americká. V místech za kruhovým objezdem u podniku Mc Donal’ds měl přímo z vozu oslovit 20letou chodkyni a v době, kdy se k automobilu přiblížila, ji vtáhnout za ruku do jeho interiéru. Následně dveře vozu uzamkl a pokračoval v jízdě směrem k ulici Klatovská a sady Pětatřicátníků. Zřejmě díky reakci ženy a zřejmého výrazně aktivního odporu řidič v sadech Pětatřicátníků zpomalil, přibrzdil a ženě se z vozu podařilo uniknout.
 
     Podezřelým je muž ve věku kolem 50 let, silné postavy s velkým břichem, hovořící česky bez akcentu. Vlasy měl řidič výrazně šedivé až bílé s kudrlinami ve tvaru prstýnků v délce po ramena. Jeho oči byly dle poškozené nápadné barvou, jelikož měl velmi žluté bělmo. Zjevným rysem podezřelého je i téměř chybějící chrup. Oblečen byl do světlého trika s krátkými rukávy, vesty a dlouhých kalhot.
 
     Náhodní svědci by si mohli povšimnout podezřelého chování při popsané komunikaci chodkyně s řidičem, nebo by mohli v sestaveném identikitu podezřelého ztotožnit. Proto je policisté žádají o pomoc při objasnění případu a dopadení pachatele. Svědci se mohou přihlásit na jejich telefonní číslo 974 323 521, nebo linku 158.
 
por. Bc. Jana Tomková
1.8.2013

vytisknout  e-mailem