Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrání po 9 letém chlapci

Kladno - Policisté v podvečerních hodinách pátrali po školákovi, který se vpořádku vrátil domů.  

     V podvečerních hodinách dne 11. září 2013 bylo oznámeno před 19. hodinou na policejní služebně v Kladně ženou, že pohřešuje svého 9 letého chlapce, který se nevrátil po 16. hodině ze školy domů. Policiejní hlídky ihned dle popisu chlapce zahájily pátrací  acki v místě bydliště, v okolí jeho ZŠ a v ulicích města Kladna.  Několik minut před 20. hodinou školák dorazil vpořádku sám domů. Příčinou jeho pozdního příchodu ze školy byla údajně opomenutá průkazka na autobus a tím chlapec zazmatkoval a potuloval se cestou ze školy do místa bydliště. Celá pátrací akce byla ukončena s pozitivním výsledkem.

12. září 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Podvod - v průběhu měsíce září 2013 policisté prošetřují případ, kdy nyní poškození manželé ve věku 79 a 80 let předali ve třech finančních obnosech částku ve výši 20 000,-Kč dvěma mužům za účelem  nákupu materiálu na opravu jejich domku v obci Libušín v Uhelné ulici. Do současné doby se však muži od 1. září 2013 neozvali a nedodali ani materiál a ani nevrátili finanční částku. Z trestného činu podvod jsou nyní podezřelí dva pachatelé ve věku 26  a 32 let z Kladenska a policie příapd prošetřuje.

Odcizení - dne 11. září 2013 bylo oznámeno, že v době mezi 8. až 9. září 2013 vnikl neznámý pachatel na soukromý pozemek a ze sklepních prostorů domu v Hřebečské ulici v Kladně a za užití násilí poté odcizil nářadí v celkové hodnotě 35 600,-Kč. K dalšímu případu odcizení nářadí došlo ve dnech mezi 10. a 11.září 2013 v obci Svinářov na Kladensku. Zde neznámý pachatel překonal oplocení o výšce 2 metry a po vniknutí na dvůr domu z otevřené dílny následně odcizil motorovou pilu a motorovou kosu. Celková škoda činí 20 000,-Kč. Dne 11. září 2013 bylo oznámeno na OOP Kladno, že z parcely v obci Buštěhrad v ulici Okružní neznámý pachatel za rozvodnou skříní poškodil a poté uřízl a vytáhl ze země kabely. Vzniklá škoda činí 15 000,-Kč. Všechny tři případy jsou prošetřovány jako podezření z trestného činu krádeže.

Poškození - policisté prošetřují případ trestného činu poškozování cizí věci, ke kterému došlo na konci měsíce srpna, kdy dosud neznámý pachatel poškodil okénka vlakové soupravy v Kladně u železničního přejezdu Fr. Kloze. Tímto jednáním způsobil pachatel škodu ve výši necelých 21 000,-Kč.

Krádež - dne 11. září 2013 bylo oznámeno na linku 158, že v době od  10. až 11. září 2013 došlo v Kladně Kročehlavy v Jerevanské ulici k odcizení zaparkovaného nákladního vozidla Renault Master Frurgon, bílé barvy včetně dokladů. Majiteli společnosti vznikla škoda ve výši 200 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže a neoprávněné užívání cizí věci. Policie vyzývá občany, zda někdo v této době zaznamenal nějaký pohyb nebo podezřelé osoby v okolí tohoto vozidla, aby poskytli informace na linku 158. 

 

vytisknout  e-mailem