Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po cizinci - aktualizace

Český Krumlov – Horní Planá – Muž byl vypátrán a je v pořádku. 

AKTUALIZACE: 5. ledna 2017

Pátrání po pohřešovaném devětapadesátiletém cizinci bylo ukončeno. Muž byl vypátrán v Německu, kde se přihlásil k pobytu a je v pořádku.

Děkujeme médiím a občanům za spolupráci při pátrání!

Český Krumlov – Horní Planá – Muž nedorazil do penzionu, který je vzdálen od kavárny asi 300 metrů a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu

Českokrumlovští a hornoplánští policisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci pří pátrání po pohřešovaném devětapadesátiletém cizinci (stání příslušnost Německo).

Dne 16. listopadu přijali hornoplánští policisté oznámení o pohřešování muže, který byl ubytován v Penzionu Kameňák v Horní Plané. Dle oznamovatelů byl cizinec naposledy viděn 11. listopadu 2017 v kavárně U Tří koček, odkud údajně odešel v 18:00 hodin. Do penzionu, kde zanechal všechny svoje osobní věci, již nedorazil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

Pohřešovaný je zdánlivého stáří 58 – 60 let, je střední, asi 175 - 180 cm vysoké postavy a má hnědé oči. Chová se samotářsky a velmi dbá na upravený zevnějšek.

Doposud provedená šetření a opatření nepřinesla žádné konkrétní poznatky.

Jakékoliv informace k uvedené osobě sdělte prosím policistům místně příslušného Obvodního oddělení policie Horní Planá, na jejich služebně nebo na telefonním čísle 974 232 710, stejně jako českokrumlovským kriminalistům na telefonní číslo 974 232 336 či cestou policejní linky číslo 158.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

23. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem